Zell am See

I Zell am See er der unikke muligheder for skiløb i 3000 meters højde

Zell am see

Mulighederne, på ski, i Zell am See er uendelige. Ofte kan man lade vejrudsigten hjælpe til at vælge, om næste dags skiløb skal foregå på frostsikre gletsjerpister eller hyggelige skovpister.

Man har stået på ski i Zell am See, lige så længe man kan huske tilbage. Stedets popularitet bunder i den fantastisk smukke beliggenhed ved den maleriske sø, den hyggelige og international atmosfære og godt og klassisk skiløb. Men det er også kontrasten mellem det trygge og det vilde, der virker dragende. Zell am See ligger som porten til Østrigs højeste og vildeste bjerge. Når man kører til Zell Am See kommer man gennem lavtliggende dale med lavere, runde bjerge. Men lige bag byen går Glocknerstrasse, som kun er åben om sommeren, op i næste 2400 meters højde, tæt forbi Østrigs højeste bjerg Gross Glockner (3800m). 

Selve byen er lidt på samme måde. Den idylliske by med gamle huse og det berømte casino på søbredden, som om formiddagen ligger stille hen, men som om eftermiddagen indtages af feststemte skiløbere til vild afterski, som for mange fortsætter til langt ud på natten på de lækre barer og natklubber byen ligeledes er kendt for.

 

Læs meget mere om Zell am See her