Wagrain

Wagrain - det populære danskervalg

wagrain

Det er ikke svært at forstå, hvorfor det hyggelige Wagrain er blevet en stor favorit blandt familier med børn. Her kan du give dine børn en perfekt introduktion til Alperne og se dem udvikle sig til at blive dygtige skiløbere. Pisterne er brede og nemme at navigere på.
Men Wagrain er mere end det. Her er også plads til "voksenferie", med hyggelig afterski, gode restauranter og et godt natteliv. Så uanset hvilken alder du har eller hvilket skiniveau du er på, så har Wagrain alt det skiløbere lægger vægt på.

Wagrain er en del af det enorme Ski Amade med 860 km pister på samme liftkort. Det betyder, at man kan tage på nogle lange dagsture, hvor man får brugt tiden effektivt på ski og kommer vidt omkring. Altsammen på lækre, brede velpræparerede pister, som området er kendt for.

I Wagrain er der fokus på børn. Det er utrolig vigtigt, at børnenes skioplevelser er positive. Derfor ligger vores børnevenlige hoteller i gåafstand fra skiliften, hvor liftkøerne er korte takket være et moderne liftsystem, så børnenes kræfter ikke skal bruges på at stå kø, men på ski. Desuden har man Wagrain Winter World, hvor man har lavet begynder-snowpark, skistier og tunneller rundt om i terrænnet og dermed skabt et enormt skilegeland, som børnene elsker.

Wagrain byder også på skiløb for erfarne skiløbere. Her er drømmepister til carvingkonger! Store, brede, velanlagte pister med godt udsyn, så man kan lukke helt op!

 

Læs meget mere om Wagrain her