Ski-/ snowboardlærer i Østrig | Masser af timer på pisterne

 
I SkiGroup har vi stor erfaring med at arrangere skirejser til Østrig. Derfor har vi igennem årtier haft et tæt samarbejde med de lokale skiskoler. 

I samarbejde med skiskolerne bestræber vi os altid på at nå den højeste tilfredshed for vores gæster. Som skilærer i Østrig vil du som udgangspunkt komme til at servicere vores gæster, som rejser med Højmark Rejser, Team Benns Ski eller Lion Alpin. Du kan læse meget mere om vores rejsebureauer her. 

Som en naturlig del af vores samarbejde, hjælper vi med at udvælge, ansatte og uddanne skilærere til vores samarbejdspartnere i Østrig. 

Sammen med vores skiskoler, er vi overbeviste om at vi skaber rammerne for en fantastisk arbejdsplads. Vil du være med til at skabe rejseoplevelser i særklasse, lære andre at stå på ski og arbejde en sæson i Østrig? 

 

 

Om Jobbet | Du bliver carving ekspert

Vi søger hvert år skilærer og har mange års erfaring med håndteringen af jobbet som skilærer. Inden afrejse ned til skiområderne gør vi dig helt klar til at lærer vores gæster at stå på ski igennem et uddannelsesforløb, så du har de bedste præmisser for at lærer fra dig. Efter vores uddannelsesforløb er der jobgaranti hos en af vores samarbejdspartnere på destinationerne.  

I dit arbejde som skilærer vil du konstant være i kontakt med mennesker fra mange forskellige nationaliteter. Du vil igennem en sæson i Alperne, udvikles som person og have en masse uforglemmelige oplevelser sammen med dine gæster, kollegaer og på egen hånd.

Du vil arbejde i en skiskole, hvor du vil blive en del af et større team. Dine kollegaer vil typisk have tysk, engelsk eller skandinavisk sprogstamme.  

Så kunne du tænke dig en uforglemmelig oplevelse og venner for livet, så kan du læse meget mere om jobbet som skilærer her

 

 

SG Academy & SBSSV

Under uddannelsesforløbet vil du komme på SG Academy, hvor du møder alle de nye guider og skilærer der skal afsted i samme sæson som dig. Her gør vi dig også klar til at gennemgå skilæreruddannelsen SBSSV, som er den officelle uddannelse for skilærer.

Skilæreruddannelsen ruster dig med en større kendskab indenfor skiløb og evnen til at kunne lærer fra dig. Den gør dig helt opdateret på de nyeste teknikker og øvelser, så du kan lærer vores gæster at stå bedre på ski. Uddannelsen kan også kombineret med snowboardling, så du også får færdigheder indenfor undervisning i snowboarding. Du kan få overblikket over uddannelserne, priserne og forløbet af dem her

Praktiske forhold | Vi skaber de perfekte rammer for dig

Vi gør alt for at skabe de bedste rammer for dig, så du kan udfører dit job bedst muligt. Vi søger både skilærer for en hel sæson og hjælp til perioder i højsæsonen. Derfor kan vi altid bruge nye og erfarne skilærer nede på destinationerne, så der er ikke længere nogen undskyldninger for ikke at sende en ansøgning. 


 

Hel sæson | Skilærer

En hel sæson strækker sig fra medio december til ultimo marts. Skal du være skilærer i en hel sæson, skal du have gennemført uddannelsen SBSSV. Hvis du aldrig har været skilærer før, hjælper vi dig gennem forløbet og står for alt det praktiske. I løbet af sæsonen har vi stået for alt lige fra transport, bolig, udstyr og mm. som du kan læse om her   

Højsæson | Skilærer

Tidliger skilærer: 
Har du tidligere taget skilæreruddannelsen og bare savner omgivelserne i Alperne, så søger vi skilærer til højsæsonsugerne (uge 7-9 og påsken). Når du er skilærer i en enkelt uge, vil du arbejde under samme forhold som de almindelig helsæsonslærere. 

Skilærerassistent:

Hvis du ikke har en skilæreruddannelse og bare gerne vil smage på jobbet som skilærer søger vi skilærerassistenter, som altså fungerer som hjælpere til de uddannede skilærere. Som skilærerassistent vil du arbejde under samme forhold som de almindelige skilærere. 

Ski- & snowboardlærer | Dual Anwärter

Dual Anwärter uddannelsen er en udvidelse af den oprindelige skilæreruddanelse. Uddannelsen tager 14 dage i stedet for de oprindelige 10 og du lærer både at undervise i skiløb og snowboarding. Det er en fordel at kunne undervise i begge descipliner men bestemt ikke et must. Skisportstedernes skiskoler efterspørger ikke rene snowboardlærere og derfor skal man kunne begge dele. Hvis du vil læse mere om Dual Anwärter uddannelsen kan du gøre det her. 

Lille inspirationsvideo | Tag på skiskole