Ski-/ snowboardlærer i Østrig | Masser af timer på pisterne

I SkiGroup har vi stor erfaring med at arrangere skirejser til Østrig. Derfor har vi igennem årtier haft et tæt samarbejde med de lokale skiskoler. 

I samarbejde med skiskolerne bestræber vi os altid på at nå den højeste tilfredshed for vores gæster. Som skilærer i Østrig vil du som udgangspunkt komme til at servicere vores gæster, som rejser med Højmark Rejser, Vinterly Skirejser eller Lion Alpin. Du kan læse meget mere om vores rejsebureauer her. 

Som en naturlig del af vores samarbejde, hjælper vi med at udvælge, ansatte og uddanne skilærere til vores samarbejdspartnere i Østrig. 

Sammen med vores skiskoler, er vi overbeviste om, at vi skaber rammerne for en fantastisk arbejdsplads. Vil du være med til at skabe rejseoplevelser i særklasse, lære andre at stå på ski og arbejde en sæson i Østrig? 

Om jobbet
Skilærer forløbet
Skilærer
Jobs

Video | Mød vores skilærer Andreas

Video | Hør her hvorfor du skal blive skilærer hos SkiGroup

 

I dit arbejde som skilærer vil du konstant være i kontakt med mennesker fra mange forskellige nationaliteter. Du vil igennem en sæson i Alperne, udvikles som person og have en masse uforglemmelige oplevelser sammen med dine gæster, kollegaer og på egen hånd. Du vil arbejde i en skiskole, hvor du vil blive en del af et større team. Skilæreruddannelsen ruster dig med en større kendskab indenfor skiløb og evnen til at kunne lærer fra dig. Den gør dig helt opdateret på de nyeste teknikker og øvelser, så du kan lærer vores gæster at stå bedre på ski. 

Elsker du at stå på ski og elsker du at lære fra dig, samt vil du være den bedste skiløber i din vennekreds - så søg jobbet som skilærer lige her under.

Skilærer

 

 Vi søger hvert år skilærer og har mange års erfaring med håndteringen af jobbet som skilærer. Inden afrejse ned til skiområderne gør vi dig helt klar til at lærer vores gæster at stå på ski igennem et uddannelsesforløb, så du har de bedste præmisser for at lærer fra dig. Efter vores uddannelsesforløb er der jobgaranti hos en af vores samarbejdspartnere på destinationerne.