Om jobbet

Som skiguide er du sikker på, at du får verdens smukkeste arbejdsplads. Når man vælger et job som skiguide hos SkiGroup skal du være forberedt på at få en arbejdsplads med en masse arbejdsopgaver og en, til tider, hektisk hverdag. Det er et arbejde, hvor du møder mennesker, er problemløser og hvor du i løbet af sæsonen, udvikles som guide og som menneske, både personligt og fagligt. Når man vælger et job som skiguide følger der også en helt masse fantastiske kollegaer med.

Video | Hør hvorfor Emilie mener, at du skal vælge en sæson som skiguide i alperne.

Video | Hør Sigurd fortælle, hvad han fik ud af at være skiguide for SkiGroup

De 5 praktiske informationer

Uniform

Her hos SkiGroup går vi meget op i kvalitet og synlighed. Derfor er det også rigtig vigtigt for, at vores guider er godt og sikkert klædt på til deres arbejde i Alperne.

Eftersom du, præcis ligesom os, har stor interesse for skiløbet antager vi, at du selv har ski, støvler og en hjelm.

Vi tilbyder en uniformspakke med skijakke, skibukser, midlayer og vest.

Transport til og fra Alperne:

SkiGroup vil sørge for transport af dig og din bagage til din destination i forbindelse med sæsonstart og afslutning.

Bolig:

SkiGroup forestår en bolig til dig under hele din ansættelse. Boligen vil befinde sig på destinationen, så det er let for dig at være tæt på gæsterne, samt tæt på destinationens hoteller. Du skal være forberedt på, at du skal dele værelse med en eller flere af dine kollegaer. Du kan sammenligne det lidt med at bo på en efterskole.

Konkurrencedygtig løn:

Hvis du forventer at tjene mange penge som guide, bliver du skuffet. Jobbet er for dig, som værdsætter personlig udvikling og en oplevelse i særklasse. Hos SkiGroup får du en fast grundløn, som kan dække løbende udgifter, så som mad og diverse fornødenheder

Forsikring:

SkiGroup vil sørge for en udvidet sygeforsikring til dig, mens du arbejder hos os

Skiguide

Video | Hør vores guider fortælle, hvorfor du skal vælge netop at blive guide hos SkiGroup.