Skiguide | Vi leverer oplevelser i særklasse for vores gæster

 

Hvert år uddanner vi skiguider til alle vores brands i Skigroup. Disse brands er yderst velkendte både på det danske, svenske og norske marked. Vores guidestab yder markedets bedste service i Østrig og Italien. Vil du læse mere om de brands vi rekruterer skiguider til, og hvor vores guider arbejder.

Hvis du ønsker et anderledes og unikt punkt på dit cv, der adskiller dig fra mængden, kan det være at skiguide lige er dig.  Som skiguide har du en unik mulighed for at skabe venskaber for livet, arbejde i udlandet, gøre karriere i rejsebranchen, samt have et fantastisk flot kontor i Alperne tæt på de mange pister.

Om jobbet
Guide forløbet
Børneguide i Wagrain
Destinationschef

 

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at vores gæster får en uforglemmelig rejseoplevelse i sneen. En skioplevelse er præget af mange faktorer, og det er vigtigt, at rejsen er gennemtænkt fra start til slut, så vores gæster ikke selv skal tænke på for meget og bare nyde deres ferie. 

Guiderne spiller en stor rolle i den samlede kvalitet på skirejserne. Derfor kræver jobbet også, at du er bygget af noget særligt, og sætter en ære i høj kundeservice og ansvarlighed. Så har du mod på at hive teltpælene op og tage en sæson som skiguide, børneguide eller leder i Alperne?

Skiguide

Video | Linnea fortæller om livet som guide

Video | Om livet som guide