Lederforløb

At være leder på et SkiGroup rejsemål er lig med stort ansvar. Uanset destination eller ledelsesfunktion vil man skulle løse komplekse problemstillinger. Som leder har man ansvar for at hele destinationen fungerer godt. Det at være leder på et af SkiGroups rejsemål, giver muligheden for at sætte præg på sæsonen og et rejsemål. Vores ledere har et netværk i ryggen, som står til rådighed i form af vejledning og rådgivning. Vi ansætter ledere ud fra den forudsætning, at vi har tillid til, at man tager ejerskab og ansvar for rejsemålet og kan løfte resultater igennem SkiGroups værdier, mission og vision.

Der venter en spændende, udviklende og ansvarsfyldt opgave. For at sikre et godt forløb har vi udviklet vores lederforløb.

Jobs

Der venter en spændende, udviklende og ansvarsfyldt opgave. For at sikre et godt forløb, har vi udviklet vores lederforløb.

SG Acadamys lederforløb har fokus på udviklingen af lederskab- og virksomhedsforståelse hos SkiGroup, på destinationsniveau. Vores ledere er typisk unge talenter, med en eller to sæsoner i ryggen.

Vi tilbyder alle vores ledere en unik mulighed for at finpudse deres lederkompetencer. Vi har fokus på de opgaver som venter. Samtidig forstår vi, at uddannelsen skal være relevant for vores lederes fremtidige virke.

Inden sæsonen er vores ledere med til at udvælge og sammensætte deres eget team.

Allerede fra september begynder vi at fylde rygsækken op med redskaber til at begå sig i en hektisk og kompakt vintersæson. Her har vi fokus på generel ledelse, og sætter det i relation til jobbet. Denne undervisning vil primært blive afholdt af vores eksterne partner Gitte Borring. Igennem mange år, som konsulent hos SkiGroup, kender Gitte de opgaver som venter. Hun har en unik evne til at sætte ledelsesteori i relation til praktikken.

  

Foruden den teoretiske del, vil vores kommende ledere blive klædt på til de branchebestemte opgaver som venter. Dette igennem undervisning inden sæsonstart i december.

Uddannelsen forløber sig over 7 måneder og består af 20 undervisnings dage, 5 moduler, en personlighedstest med personlig tilbagemelding samt mulighed for personlig coaching gennem de 7 måneder.

Uddannelse har følgende temaer

Ledelse generelt:
Personlighedsprofil, Garuda.
Situationsbestemt ledelse
Krisehåndtering og beredskabsplan
Motivation
Konflikthåndtering
Mægling
Mødeledelse
Kommunikation

Branchebestemt:
Oplevelsesteori
Servicekoncept
Regnskabsundervisning
Bookingsystem
Ankomst/afrejse planlægning
Personalefordeling
Ugeprogrammer

 

Vi lægger stor vægt på at skabe et trygt og socialt forum omkring vores lederteam. At hjælpe hinanden på tværs af arbejdsopgaver og destinationer er nøglen til succes.

Vi ser frem til at forberede og udvikle vores ledere.

Ofte stillede spørgsmål