SkiGroup Academy

 

Mere end 25 års erfaring med uddannelse af personale

Vi har mange års erfaring i at uddanne det bedste personale og vi ligger utrolig meget vægt på at udforme en professionel uddannelse. SG Academy er til for at forberede vores nye Alpe-medarbejdere på et arbejde hos SkiGroup. Denne uddannelse er en blanding mellem teori og praktiske opgaver, som skal løses både individuelt og i teams. Vi, her hos SkiGroup, har et stort fokus på, hvordan vi skaber den bedste oplevelse for hinanden og for vores gæster.

Vi er overbeviste om, at vores udviklingsrejse med SkiGroup, igennem SG Academy og i løbet af sæsonen, er med til at give en fantastisk og værdifuld oplevelse for os alle. Medarbejdernes søgen efter at udvikle sig og blive bedre, kombineret med vores erfaringer, går hånd i hånd. SG Academy, som udelukkende er målrettet vores kommende medarbejdere, er ikke en indtægts kilde for SkiGroup, det er udelukkende til medarbejderudvikling. Du kan altså kun deltage i uddannelsen, hvis du er blevet ansat hos SkiGroup. Vi vil forsøge, gennem SG Academy, at klæde vores kommende medarbejdere godt på til de forskellige Alpe-jobs, om det så er destinationschefer, skiguider, skiinstruktører eller hotelpersonale.

Vi giver unikke muligheder for at opnå venskaber for livet, få et job i udlandet, få en karriere inden for rejsebranchen og selvfølgelig få et arbejde i de smukkeste omgivelser med sneklædte alper. Men vi skal ikke glemme, at de gode rejseoplevelser er baseret på en kolossal indsats og passion, og det er dét, vi forsøger at forberede jer, vores kommende medarbejdere hos SkiGroup, på. Hos SkiGroup er vi ikke i tvivl om, at vores service er bedst når alle vores medarbejdere får muligheden for at udvikle og vise deres fulde potentiale. Derfor har vi skabt SG Academy for at få det bedste frem i alle vores medarbejdere.

Vi glæder os utrolig meget til at fylde jeres rygsække med en masse værktøjer, som både kan bruges til at udvikle personlige og faglige kompetencer, som I kan bruge i Alperne, men også videre i livet.

 

SkiGroup Akademy har flere forløb, som du kan læse meget mere om ved at klikke på de nedestående bokse. 

Lederforløb
Guideforløb
Hotelforløb
Skilærerforløb
Ofte stillede spørgsmål