Er du interesseret i et spændende alpejob?

Læs mere om forløbet til drømmejobbet i Alperne!

Sådan ser din rejse ud hos SkiGroup:

Alperne - din kommende hjemmebane

Hvert år søger vi en hel flok af passionerede mennesker til at bestride vores stillinger i Alperne. Mennesker der formår at give vores gæster oplevelser ud over hvad de kunne forvente. 

Vi sætter store krav til os selv, og den service vi leverer. Derfor er det vigtigt, at du som ansat ved SkiGroup stiller store krav til dig selv som person og er med på at der også ligger hårdt arbejde bag. Vi vil give den bedste service til vores gæster, og vi vil have det sjovt imens vi arbejder. 

For at klæde dig bedst muligt på til en sæson (eller måske flere) i Alperne har vi skruet et stærkt program sammen, der skal give dig de rette værktøjer til at udfylde jobbet og give dig en oplevelse for livet.

Herunder har vi beskrevet lidt nærmere hvad der venter dig:

Ansøgningen

For at komme i betragtning til at blive en del af vores unikke team i Alperne skal du sende en ansøgning. Forklar os hvorfor det netop er dig der skal være en del af teamet og hvor du føler du kan bidrage med. Vores destinationer er i Østrig og Italien, derfor er det en fordel hvis du har gode sprogkundskaber indenfor tysk og engelsk.

Har du nogle særlige kompetencer du kan byde ind med? Hvad er dine stærke og svage sidder? Samt hvad er det der motiverer dig til at ville gøre en forskel for vores gæster i alperne? Hvad er det du kan byde ind med som netop giver vores gæster den oplevelse de ikke havde forventet?
 

Samtale/Kick Off

Efter at have modtaget ansøgningerne går vi igang med at behandle dem. Er du blandt de udvalgte, inviterer vi dig til en personlig samtale, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende. Formålet med denne samtale er at gå et spadestik dybere om hvem du er som person og hvordan trives du bedst.

Til samtalen kommer vi nærmere ind på arbejdsbeskrivelser, hverdagen i jobbet og selvfølgelig hvor vi sikrer, at du udvikler dig og får masser af værktøjer med i baggagen.

 

Efter samtalen udvælger vi de personer, som vi mener kan matche jobbet. De mennesker, vi tror på, får en invitation til Kick Off, hvor vi kommer nærmere ind på jobbet og hvad vi kan forvente i løbet af sæsonen. Under Kick Off har vi også flere forskellige opgaver og øvelser, der skal løses af dig selv men også i gruppe for at se, hvordan din evne til at samarbejde i en gruppe.

 


Vi bruger også de indtryk, vi får under Kick Off, til at skabe holdet, der skal nede i Alperne. Vores mål er ganske enkelt at finde og samle sæsonens mest passionerede og drevne hold i Alperne, som kan give vores gæster en oplevelse, de sent vil glemme.

 

 

SG-Academy

Vores mål er at klæde dig så godt på som overhovedet muligt til et job i Alperne. I 30 år har vi udviklet og forfinet vores uddannelse således, at vi sikrer, at du og dit team kan skabe mindst ligeså gode oplevelser for de første gæster, som for de gæster der rejser sidst på sæsonen.

Vi ønsker at udvikle den enkelte såvel som hele teamet igennem en fælles platform med plads til forskelligheder, og ambitionen om at lære en selv bedre at kende.

På SG-Academy vil du få indsigt i hvad din funktion i Alperne bliver. Det indebærer alt omkring ankomst- og afrejsedage. Transfer og hele processen mellem destination og lufthavn. Tillægsprodukter så som liftkort, skileje og skiskole, punkter der er alfa og omega for en guide at holde styr på, samt at være problemløser på alle ændringer der måtte komme.

Vi vil kort sagt undervise dig i alle jobbets mange facetter med både interne og eksterne undervisere. Vi har blandt andet tilknyttet en erhvervspsykolog der underviser i konflikthåndtering og selvfølgelig masser af indlæg fra dine kolleger på kontoret, så du fra dag bliver en del af SkiGroup familien.

Gennemgående vil du få den fornødne viden til at kunne skabe uforglemmelige oplevelser for vores gæster ved at være tilgængelig, og sikrer at gæsterne får en imødekommende, varm, personlig, professionel service med et stort smil på læberne. 

Jobbet som guide er fantastisk og du får virkelig lov til at arbejde i bredden med mange forskellige typer af opgaver

Det kan være:

  • Forberedelse af nye gæster
  • Transfer
  • Produkter - liftkort, skileje, skiskole
  • Administrativt arbejde
  • Planlægning af salg af arrangementer
  • Skiløbet og rundvisning i området
  • Arrangementer. Picnic, kælkeaften, børnearrangementer, gin smagning og meget mere
  • Sociale medier i samarbejde med vores marketing afdeling
  • Og meget, meget mere

Vigtigst af alt er fælleskab, udvikling og service. Og fik vi sagt service?

 

 

Sæsonen i Alperne

Som ansat ved SkiGroup kan du forvente:

Ansvar fra dag et når du rammer alperne, nærmere betegnet frihed under ansvar. Du får gæsternes ferie i dine hænder, og du vil sammen med teamet have størst mulig indflydelse på gæsterne ferieoplevelse. Du får en rigtig stor berøringsflade som giver dig mulighed for at give gæsterne en rejse i særklasse.

Du vil have et dynamisk samarbejde med de andre guider hvor to dage aldrig er ens, og vi kan lige så godt være ærlige: Der vil være hårde dage, hvor tingene ikke går som planlagt. F.eks. en snestorm lukker lufthavnen, hvad gør vi så? Sammen med kontoret i Danmark og Sverige laver vi en handlingsplan og gør alt hvad vi kan for vores gæster.

Derudover - og ikke mindst - verdens smukkeste arbejdsplads på dit "kontor" i Alperne.

 

Er du klar til et job i Alperne?

Se alle vores ledige jobs her >>

Vores rejsebureauer | SkiGroup

 

SkiGroup består af 3 skirejsebureauer med personale på rejsemålene. Højmark Rejser og Lion Alpin som er godt beskrevet her på sitet. Derudover har vi også skirejsebureauet OnlineSki som ikke tilbyder guideservice. Vi sender hvert år skiglade gæster på ferie i Norge, Sverige, Tyskland, Østrig og Italien.

Kombinationen af de 3 brands gør vores tilpasningsevne utrolig høj overfor den bredde befolkning. Om det er unge mennesker, skoleklasser, børnefamilier, pensionister eller den årlige firmatur, så kan vi håndtere alle rejseformer og gør altid vores bedste til at give alle gæster den bedste behandling og uforglemmelige skiferier.

Læs mere om os her >>