Saalbach

I Saalbach er der garanti for gode oplevelser for alle målgrupper

Saalbach

Med en skiferie i Saalbach i Østrig er du garanteret gode oplevelser. Saalbach byder på skiløb i verdensklasse, østrigsk hygge og afterskistemning ud over det sædvanlige, samt et væld af aktiviteter uden for pisterne.

Saalbachs område er unikt og det er det, der har givet byen sit høje gæste antal, blandt andet bestående af familier og livsnydere. God afterski afspejler dagens oplevelser i sneen og det er også derfor at afterskien i Saalbach er blevet så god og populær. Området er sammenhængende på en måde, så alle kan være med - lige meget hvilket niveau og om man er barn eller voksen.

Saalbach er en enormt hyggelig by med masser af caféer, restauranter og barer. Der er shopping og masser af gode timer at tilbringe her, når lifterne lukker.

Saalbachs Skicirkus består af fire områder: Saalbach, Fieberbrunn, Leogang og Hinterglemm. Tilsammen udgør de et af Østrigs største skiområder og med en helt utrolig effektivitet, sikrer de at skiferien bliver en formidabel oplevelse, som vil blive husket i årevis.

270 km velfriserede pister i et indbydende terræn, med lynhurtige lifter som hurtigt fører dig op til næste tur.

 

Læs meget mere om Saalbach her