Sauze d'Oulx

Italiensk hygge og charme, mange solskinstimer og skiløb i verdensklasse. Alt det finder du i middelalderbyen Sauze d’Oulx, med brostensbelagte gader med caféer, vinbarer og hyggelige restauranter. Sauze d'Oulx er det perfekte grundlag for en skiferie i særklasse.

Sauze d’Oulx er en del af Via Lattea – Mælkevejen, bestående af bl.a. Sauze d’Oulx, Sestriere, Sansicario og Montgenévre. Dermed kommer du også til at få et tæt samarbejde med dien kollegaer fra Sestriere. På pisterne kan du boltre dig på 400 km varierede pister og ikke mindre end 1.000 km off-piste. Her finder du de store italienske naturoplevelser og fantastisk skiløb med muligheder for gode og lange dagsture, så du rigtig kan nyde din skiferie. Området omkring Sauze d’Oulx er super godt til let øvede og øvede. Et paradis af røde pister. Her er en god blanding af brede, åbne pister øverst og hyggelige blå skovpister nede mod byen. Liftsystemet er mere umoderne end man oplever i Østrig

 

I sæsonen 19/20, som var det første år Sauze d'Oulx var end el af SkiGroup, bestod Sauze d'Oulx af en Destinationschefog 2 guider.