Bad Gastein

Midt i Gasteindalen, ligger den smukke by Bad Gastein. De gamle, charmerende bygninger ligger bygget ind i det stejle terræn og giver et historisk sus. I de charmerende gader og på de smukke pladser ligger et væld af restauranter og cafeer skaber den ultimative ramme, til afslutningen på en perfekt dag i sneen. Om aftenen bliver gaderne indtaget af festglade unge, som har kræfter til en skiferie med fuld fart på, døgnet rundt. Bad Gastein har et internationalt, pulserende liv i gennem en hel skisæsonen.

Dagene bliver tilbragt på ski eller board på et af de fem bjerge, dalen råder over. Terrænnet er udfordrende og med skiløb helt op i næsten 2700 meters højde, er snesikkerheden helt i top. Skiløbet er fordelt både i højalpint og trædækket terræn og giver optimale forhold uanset vejret. Bad Gastein råder over hele 860 km pister!! - og dette indebærer pister for alle og enhver. 

Bad Gastein er vores store skirejsedestination for unge mennesker, som ønsker fantastisk ski om dagen og et pulserende afterski og natteliv.

 

Destinationen består i sæson 17/18 af en Destinationschef, en Supevisor og fem guider.