Born out of a
passion for snow

Det hele startede med to unge skientusiaster med en mission:

 

At få så meget tid med sne under fødderne som muligt! Så de to unge studerende Lars og Anders begyndte at arrangere deres egne skiture – med kun dem selv i rollerne som sælgere, administratorer, guider og ja endda også buschauffører. Og så er resten sådan set historie… I dag er SkiGroup bland Danmarks største skirejseselskab med mere end 45.000 gæster årligt og medarbejdere fra 14 europæiske lande.

Kærlighed til ski
– og at dele den

Der er én ting, vi lever og ånder for i SkiGroup: At dele vores kærlighed til ski med andre. Det er det, der gør, at vi kan give vores gæster den fedeste oplevelse – og opnå vores mål om at være danskernes foretrukne valg i alperne. Så med en sæson med SkiGroup får du ikke kun en oplevelse for livet selv. Du er også med til at give andre en helt fantastisk oplevelse på ski.

Vi håber, at vi kommer til at dele vores kærlighed til ski med dig en dag.

Om rejsebureauer og hotellerne:

3 rejsebureauer. 10 hoteller.
29 destinationer.

SkiGroup har i alt 3 rejsebureauer, som sender vores gæster afsted til 29 af Europas smukkeste destinationer. På destinationerne har vi 10 hoteller, som er vores egne. Det er alle disse gode venner af familien, der gør, at vi kan garantere alle på SkiGroup Academy et fedt job efter uddannelsen.

Vi er store – men stadig helt nede på jorden eller… sneen, er det jo.

Fordi vi har vores egne rejsebureauer og vores egne 10 hoteller, er du sikker på at få det fedeste job på en af vores destinationer efter uddannelsen. Det åbner samtidigt op for masser af muligheder og en fremtid i SkiGroup, hvis du skulle have lysten og ambitionerne.

Saalbach
Østrig

Skiguide

Lofer
Østrig

Hotepersonale

St. Johan
Østrig

Skiguide

Ischgl
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale

Wagrain
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale Shopmedarbejder

Bad Gastein
Østrig

Skiguide

Zauchensee
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale

Livigno
Italien

Skiguide

St. Anton
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale

Schladming
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale Shopmedarbejder

Obertauern
Østrig

Skiguide

Zell am See
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale

Canazei
Italien

Skiguide

Hør, hvad nogle af vores nye venner fik ud af en sæson med SkiGroup

Hvert år sender vi omkring 150 skønne ski-glade mennesker til alperne for at uddanne sig og arbejde som skiguide eller hotelpersonale. Hør dem fortælle om deres oplevelse her:

Andreas
Quote

"Jeg har udviklet mig på skilærer uddannelsen, ikke mindst at blive en rigtig god skiløber, men jeg er også blevet en dygtig underviser"

PlayHør hele Andreass udtalelse

Laura
Quote

"Det bedste ved livet i alperne det er vågne op og kigge ud og se at det er hvidt over alt velvidende om at det ikke stopper. Det er skiferien der aldrig ender"

PlayHør hele Lauras udtalelse

Josefine
Quote

"Det fede er at man får en rigtig god oplevelse og en god relation til alle de mennesker som er her nede"

PlayHør hele Josefines udtalelse

Jennifer
Quote

"Nu er jeg taget på sæson for 4. gang i alperne, og man bliver lidt afhængig af det. Det er et super dejligt arbejde. Det som trækker mig afsted hvert år, det er simpelthen sammenholdet"

PlayHør hele Jennifers udtalelse

Følg drømmen.

Søg et job hos SkiGroup

Gode råd til din ansøgning:

Det er en fordel, hvis du taler engelsk, tysk eller svensk - så nævn endelig det i ansøgning

Hvis du har erfaring fra rejse- eller servicebranchen, så hold ikke igen med at fortælle os lidt om det.

Ellers: Overbevis os om, at du ligesom os er "born out of a passion for snow"

Skynd dig at send en ansøgning og få dit livs oplevelse.
Vil du have mere info? Er du mere end velkommen til at ringe eller sende en mail. Du finder vores kontaktoplysninger lige her. 

SE VORES LEDIGE ALPEJOBS HER

 

Lion Alpin ved at skiløb er en unik oplevelse. Tillad naturens kræfter at tage fat i dig og få dig til at glide ned gennem det hvide landskab. At føle vinden mod kinderne og rytmisk svinge fra side til side i skønne carvingsving. Med trætte ben og røde kinder at nyde en kop rygende varm chokolade i selskab med dem, du elsker. At krybe ned under en varm dyne og sove godt om natten.

Lion Alpin er nu bedre rustede end nogensinde før til at sikre din bedste skiferie. Deres syv koncept hoteller i Østrig; Hotel Planai i Schladming og Grafenberg Resort i Wagrain som er designet ud fra mange års erfaringer med skandinaviske skiløberes ønsker og krav. De ved, at deres gæster har høje forventninger. Alle som rejser med Lion Alpin, ønsker, at skiferien skal være perfekt. Det er et stort ansvar, som de gerne tager på sig. Derfor formidler de dig komplette pakkerejser med alt inkluderet, inklusive tryghed og omtanke. De er med dig hele vejen, fra lufthavnen hjemme i Sverige til de snedækkede tinder i Alperne. Deres uddannede guider er passionerede skiløbere. Med deres engagement og  lokalkendskab vil de gøre alt for at give dig oplevelser, som du ikke kan få på egen hånd.

Derfor tør Lion Alpin at påstå, at de kan tilbyde dig en skioplevelse ud over det sædvanlige.

Hvis du vil vide mere om Lion alpin, kan du gøre det på www.lionalpin.se

 

Højmark Rejser forener mennesker, der har en passion for ski, i jagten på øjeblikke af triumfer og mindeværdige oplevelser i sneen. Det er i fællesskab, at du som gæst får de mest unikke øjeblikke og fantastiske  oplevelser – men det er individuelt, at du mærker frosten i næseborene, presser kanten af skiene ind mod den nypræparerede piste og det er alene, du må rejse dig, når du bliver for overmodig og tumler rundt i sneen, alt imens dine rejsekammerater, familien eller kæresten griner højlydt af dig. Det er disse oplevelser, der gør skiferien uforglemmelig og grunden til, at Højmark Rejser kan sende snehungrende danskere på skiferie år efter år.

Højmark Rejser hylder forskelligheden og individualiteten. Nogle skirejsemål er bedst til børnefamilier og begyndere. Nogle er bedst til udfordrende sorte pister. Til aftenskiløb. Skisafari. Wellness. Shopping. Korte ture. Afterski. Venskaber. Unikke øjeblikke med familien. Og alt muligt andet. Højmark Rejser tilgodeser alle tænkelige behov, og vil gerne udfordres, hvis der dukker helt specielle ønsker op. Kort sagt kan man forvente en skiferie i særklasse.

Med Højmark Rejsers TRYGHEDSGARANTI, syv koncepthoteller og Elliot børnekonceptet –  er målet år efter år at give alle gæster, store som små, en oplevelse, en kvalitet, et serviceniveau og et guide team i absolut særklasse. Med i alt 13 rejsemål og Danmarks største bus- og flyprogram, samt over 25 års erfaring i at skabe oplevelser i særklasse, vil Højmark Rejser altid gøre det absolut bedste for, at den næste skiferie igen bliver uforglemmelig!

Hvis du vil vide mere om Højmark, kan du gøre det på www.hojmark.dk