Om jobbet

Som hotelpersonale hos STG Hotels vil du blive en del af et serviceteam, som har til opgave at sikre en skiferie i særklasse. Du vil blive en del af STG Hotels, der varetager vores hoteller i Østrig, og ansat på et af vores 10 egne hoteller. Som en del af STG Hotels, tilbyder vi en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør STG Hotels til det bedste valg. Vi har et internationalt miljø, og du vil derfor blive en del af et sammenhold og fællesskab mellem mange forskellige nationaliteter. Du skal derfor være parat til at møde kollegaer med tysk eller engelsk som anvendt sprog.

Hør Sara fortælle, hvorfor hun mener du skal tage en sæson i alperne som hotelpersonale

3 gode grunde til at vælge dit hotelpersonalejob igennem SkiGroup

Der vil være faste arbejdstider som planlægges af den hotel- eller restaurantansvarlige. En arbejdsuge vil oftest være på 40-48 timer, med 1-2 fridage, og kan indeholde morgen-, middags- samt aftenvagter afhængig af stilling, men der vil altid være tid til at nyde den friske bjergluft ved siden af arbejdet. 

Du vil i dit virke som hotelpersonale skulle være forberedt på, et til tider, stresset arbejdsmiljø, omgivet af mange gæster, som forventer den bedste service. Du skal derfor kunne holde hovedet koldt, bevare overblikket og ikke spare på dine smil.

Da vi lægger stor vægt på hele tiden at udvikle os, og give vores gæster den bedste service, vil teamets indsats løbende blive målt på tilfredsheden af vores service. 

Hotelpersonale

De 5 praktiske informationer

 

Sprog:

Ved STG Hotels har vi et internationalt miljø. Vi har ansatte med forskellige nationaliteter. Du skal derfor være parat til at møde kollegaer med tysk eller engelsk som anvendt sprog

Transport til og fra alperne:

STG Hotels vil sørge for transport af dig og din bagage til din destination i forbindelse med sæsonstart og afslutning.

Bolig:

STG Hotels vil sørge for en bolig til dig, mens du arbejder for selskabet i Alperne. Du skal som hotelpersonale forberede dig på, at du skal dele værelse med en eller flere af dine kollegaer. 

Konkurrencedygtig løn:

Hvis du forventer at tjene mange penge, som hotelpersonale, bliver du skuffet. Jobbet er for dig, som værdsætter personlig udvikling og en oplevelse i særklasse. Hos STG Hotels får du en fast grundløn, som kan dække løbende udgifter, så som mad og diverse fornødenheder

Forsikring:

STG Hotels vil sørge for en udvidet sygeforsikring til dig, mens du arbejder hos os.

Det hurtige overblik

     

     Åbner for ansøgning: 1. april 2019

     Ansøgningsfrist: 12. oktober 2019

     Lønforhold: Månedlig løn

     Arbejdssted: Østrig

     Jobstart: December

     Uddannelses start: December

     Uddannelsesniveau: SG Academy 

     Uddannelsespris: 5.995 dkk

     Kickoff: November 2019