HEAD OF ECOMMERCE

HEAD OF ECOMMERCE

Har du skabt dokumenterede resultater inden for e-handel og trafikdrivende marketing? Kan du sikre, at vi leverer rejsebranchens bedste onlineoplevelse? Så er det måske dig, vi mangler.

 

Om os

 

SkiGroup sender hvert år 50.000 gæster til Alperne via rejsebureauerne Højmark Rejser, OnlineSki, Vinterly Skirejser og Lion Alpin.

 

Organisationen tæller i højsæsonen 300 medarbejdere, og selvom vi har arbejdsplads i 4 forskellige lande, er vi en stor SkiGroup-familie, hvor alle kender hinanden, strukturen er flad og tonen uformel. Vores fællesskab bygger på en stor kærlighed til ski og vores lyst til at dele den med andre.

Det er vores ambition at levere markedets bedste rejseoplevelser til Alperne og branchens bedste online oplevelse across devices. Her kommer vores nye head of ecommerce ind i billedet.

Vores organisationskultur lægger op til en høj grad af medbestemmelse, og hvis du kan dit kram, er der stor mulighed for at præge dit eget job og være med til at sætte retning for virksomheden.

Om jobbet og ansvarsområderne

Med reference til marketingschefen og i tæt sparring med content manager og salgscheferne, har du ansvaret for, at vi øger vores websalg. Du sørger for, at alle koncernens websites konverterer, er inspirerende og i løbende udvikling.

 • Du er styrmand for alle vores websites og står for drift, daglig opdatering af content, trafikskabende aktiviteter og assisterer med kampagnestyring.
 • Du øger vores rene websalg, hvor hard conversions er vigtigste KPI. Samtidig bibeholdes nuværende brugeradfærd som bouncerate og time on site.
 • I samarbejde med specialister, sikrer du løbende konverteringsoptimering, bl.a. på baggrund af splittests og brugertests
 • Du får ansvaret for at øge soft conversions i form af leads, permissions og follows.
 • Dit ansvar omfatter plugins og tilføjelsesprogrammer som Google Tag Manager, Sleeknote og Chatsystem.
 • Du sikrer stabil drift, herunder vores hosting-aftaler, og koordinerer mellem vores leverandører af bookingplatform og CMS-platform.
 • Du supporterer de eksterne booking-portaler, vi samarbejder med

 

 

Om dig – din rolle

 • Du har drevet e-handel med dokumenteret effekt og solid erfaring med trafikskabende marketing.
 • Du forstår kunderejsen, virksomhedens værdikæde og kan vurdere hvilke kanaler, der skaber kvalitetstrafik.
 • Du har en holdning til optimal UX.
 • Din erfaring er gerne hentet i salg af fast moving consumer goods – vi søger en kollega, der kan lære os noget, vi ikke kan i forvejen.
 • Du arbejder analytisk og træffer beslutning på baggrund af data.
 • Du tager initiativ og har fokus på at finde løsninger.
 • Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale, tysk er en fordel, men ikke et krav, og du trives i et internationalt miljø.
 • Vi foretrækker, at du er skiløber.

Alt det praktiske:

Det praktiske

 

Du får arbejdsplads i Ringkøbing og på hjemmekontoret efter ønske og behov, løn efter kvalifikationer og en række medarbejderfordele.

 

Marketingafdelingen i SkiGroup består af 3 passionerede specialister, der bliver flankeret af en række konsulenter indenfor markedsføring og e-handel. Du har selv mulighed for at være med til at vælge vores samarbejdspartnere.

 

Hvis du mener, vi er et match, så send din motiverede ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 21/3 til marketingchef Jesper Merrild på jesper@skigroup.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Jesper på tlf. 61262544.  
Vi afholder samtaler løbende.


SkiGroup A/S er koncernen bag rejsebureauerne Højmark Rejser, OnlineSki, Vinterly Skirejser og Lion Alpin. Koncernen har hovedkontor i Ringkøbing og salgskontorer i Göteborg, Zug i Schweiz og St. Johann i Østrig.
Koncernen driver også 11 hoteller i Østrig og sælger rejser både sommer og vinter. 

 

Læs om:

Højmark / Vinterly / OnlineSki / Lion Alpin