FORRETNINGSUDVIKLER

FORRETNINGSUDVIKLER

Er du vores nye forretningsudvikler?

Koldt på toppen – og en fabelagtig udsigt

Vi indrømmer det gerne. Der er koldt i bjergene om vinteren, hvor alle vores forventningsfulde gæster indtager pisterne. Om sommeren bliver pisterne omdannet til mountainbike ruter og fantastiske vandrestier. Sommer eller vinter - bjergene er bare betagende året rundt – uanset om det er i Østrig, Italien, Norge eller Sverige.

Som forretningsudvikler kan du sætte kursen for Skigroup ́s videre rejse og udvikling. Udover vores tre rejsebureau brands (Højmark Rejser, OnlineSki og svenske Lion Alpin) driver vi vores egen hotelkæde, Alpeffect Hotels med ti hoteller i Østrig. Der er derfor rigeligt at tage fat i og udvikle på, så vi målrettet styrker koncepter og forretningsideer i forhold til fremtidens skiløber, eller aktive rejsende til Alperne om sommeren.

Der findes ingen lige vej ned ad pisten, heller ikke til denne nyoprettede stilling. Generelt kræver jobbet vedholdenhed, strategisk og analytisk tilgang, idérigdom og viljen til at udvikle og lede forretningsprojekter. Vi forestiller os derfor en ambitiøs, veluddannet og visionær person, der vil hjælpe med at indfri SkiGroup ́s ambitioner om fortsat at være den foretrukne skirejsearrangør til Alperne.

Arbejdsopgaver

• Projektudvikling på vores egne hoteller samt andre forretningsprojekter • Projektledelse
• Sparringspartner for direktion og bestyrelse
• Udvikle og igangsætte økonomisk rentable projekter

• Analysere og identificere problemstillinger samt implementere nye forretningsgange, projekter og opgaver ud fra de indsigter, du løbende får i processen.

Kvalifikationer

• Erfaring med økonomi og forretningsudvikling
• Videregående uddannelse fra fx handelshøjskole, it-universitet eller statskundskab • Gode sprogkundskaber i tysk
• Analytisk skarp og innovativ

• Digital sans
• Gerne erfaring fra hotel- eller rejsebranchen

Kom med på holdet hos SkiGroup, hvor der altid er højt til himlen og ikke langt fra ord til handling. Søg et job i en vækstorienteret virksomhed, hvor verden bogstaveligt talt ligger for dine fødder. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at modtage din ansøgning.

Alt det praktiske:

Vi har med vilje ikke fastsat en ønsket startdato, men håber at kunne finde den rette kandidat inden for et par måneder. Vi opfordrer dig alligevel til at søge jobbet, hvis du er i ”feriestemning” og tænker at nu skal jeg snart have luft under vingerne.

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV til mail@orskovas.dk snarest og ring gerne til adm. direktør Majbritt Jensen på +45 5152 6646, hvis du har uddybende spørgsmål til jobbet.

 

SkiGroup A/S er koncernen bag rejsebureauerne Højmark Rejser, OnlineSki og LionAlpin. Koncernen har hovedkontor i Ringkøbing og salgskontorer i Göteborg, Zug i Schweiz og St. Johann i Østrig. Koncernen driver hotelkæden Alpeffect Hotels med ti hoteller i Østrig.