Canazei

Canazei er et af europas største skisportsområder med hele 1200 km præparerede pister

Canazei

I Canazei er fokus hovedsageligt omkring bjergene og skiløbet. Byen har den helt rigtige italienske, på én gang hyggelige og lidt "dovne" stemning. Det gør livet i byen til ren afslapning. for vores gæster Afterskien kan selvfølgelig godt være hektisk, med gang i den og høj musik, ligesom nattelivet. Som alternativ kan man sidde på en fortovscafe og nyde et glas vin, inden man går ud og spiser... italiensk, naturligvis.

Mange gæster som vælger skiferie i Canazei, har brug for afslapning... Destinationen er en af verdens største sammenhængende skiområder.

Canazei er centralt placeret i Val di Fassa-dalen og er et ideelt udgangspunkt for dagsture rundt i Dolomitterne med imponerende 1200 km. pister. Solen skinner 8 af 10 dage og her er altid rigeligt med sne. Læg hertil en højdeforskel på næsten 2000 meter, og de fleste er solgt.

Bjergene i Dolomitterne er stejle, dramatiske og særprægede. I dette enorme skiområde er der garanteret en piste for enhver smag og der er altid noget nyt at opdage, selvom du har været her mange gange før.

 

Læs meget mere om Canazei her