Bad Gastein

Bad Gastein - skibyen i dalen med de smukke klippekanter

Bad Gastein

Midt i Gasteindalen, ligger den smukke by Bad Gastein. De gamle, charmerende bygninger ligger bygget ind i det stejle terræn og giver et historisk sus. I de charmerende gader og på de smukke pladser ligger et væld af restauranter og cafeer skaber den ultimative ramme, til afslutningen på en perfekt dag i sneen. Om aftenen bliver gaderne indtaget af festglade unge, som har kræfter til en skiferie med fuld fart på, døgnet rundt. Bad Gastein har et internationalt, pulserende liv i gennem en hel skisæsonen.

Dagene bliver tilbragt på ski eller board på et af de fem bjerge, dalen råder over. Terrænnet er udfordrende og med skiløb helt op i næsten 2700 meters højde, er snesikkerheden helt i top. Skiløbet er fordelt både i højalpint og trædækket terræn og giver optimale forhold uanset vejret. Bad Gastein råder over hele 860 km pister!! - og dette indebærer pister for alle og enhver. 

Bad Gastein er vores store skirejsedestination for unge mennesker, som ønsker fantastisk ski om dagen og et pulserende afterski og natteliv.

 

Læs meget mere om Bad Gastein her