Skilærer forløbet

Åbner for ansøgning:

Vi åbner op for modtagelse af ansøgninger den 1. april 2018 til sæsonen 18/19. der er rigtig mange om buddet til de begrænsede stillinger vi tilbyder. For at borbedre dine chancer anbefaler vi, at du sender os en spændende  gennemarbejdet ansøgning.

Samtale:

Efter du har fanget vores interesse igennem en personlig og gennemarbejdet ansøgning, bliver du kaldt til første samtale i Ringkøbing, København eller via Skype. Samtalerne vil blive afholdt i Maj, Juni, August og September.

Samtalens mål, er at danne et billede af dine kvalifikationer samt komme frem til hvorfor at det er dig vi skal gå videre med. Ved en samtale får du ligeledes muligheden for at ønske om en evt. specifik destination under vintersæsonen.

Skilærer

Professionel uddannelse og team sammensætning

Kick-Off

I november afholder vi et spændende Kick-Off, i Danmark, for alle kommende skilærer i SkiGroup. Her vil vi afstemme forventninger til sæsonen og svare på spørgsmål. 

Derudover ser vi frem til at møde kommende kollegaer og starte nye venskaber. Det overordnet mål med dagen er at blive helt klar til afrejse til Alperne.

SG Academy - Skilæreruddannelse. 

Sammen rejser vil til Østrig i starten af december, i bus, hvor et 14 dages ophold på SG Academys skilæreruddannelse venter.

Vi bor på det 3 stjernet Hotel Pinzgaurhof i Zell Am See. Vi bor på dobbeltværelser hvor du vil dele værelse med en anden kursusdeltager.

Forberedelse

Vi starter forløbet med et 4-dages forberedelses kursus. Jobbet som skilærer er krævende og det er uddannelsen selvsagt også. At gennemfører en skilæreruddannelse er hårdt fysisk og psykisk. Det vil vi gerne forberede dig på. På vores forberedelses kursus vil vi træne nogle basale øvelser på ski, tyske gloser samt gennemgå noget af den teori som venter. Desuden vil vi forklare om SkiGroups servicekoncept - således du er klædt godt på til at møde vores gæster i den skiskole du skal arbejde.

Skilæreruddannelsen

I samarbejde med SBSSV (Salzburger Berufsschilehrer und Snowboardlehrer Verband) gennemfører vi den anerkendte 10-dages skilæreruddannelse Anwärter. Uddannelsen er trin 1 i den østrigske skilæreruddannelse. Med den i ryggen kan du undervise begyndere, voksne som børn i den østrigske skiskole. 

Under uddannelsen ligger vi stor vægt på seriøsitet og ansvarsbevidsthed. Denne indstilling tager vi med ud i skiskolerne efter endt uddannelse. Her er vi garantien for succesfuld læring og høj kvalitet på undervisning. Det er vores ansvar som skilærer, at gæsterne er tilfredse med deres skiskole. Du er på ski hele uddannelsen igennem, og teorien foregår efter endt ski dag.

Skilærer uddannelsen består af 2 dele. En praktisk del og en teoretisk del.

Praktiske del:

 • Du skal lærer at undervise i praksis 

 • Du skal gå til en praktisk eksamen i at undervise 

Teori:

 • Tanken bag at undervise

 • Hvordan underviser man i skiskolen

 • At undervise børn

 • Førstehjælp

 • Lavinekendskab

 • Viden om skiudstyr

 • Natur og omverdenen

 • Piste sikkerhed

 • Kommunikation og præsentation