Om jobbet

I dit arbejde som skilærer vil du konstant være i kontakt med mennesker fra mange forskellige nationaliteter. Du vil igennem en sæson i alperne, udvikles som person og have en masse uforglemmelige oplevelser sammen med dine gæster, kollegaer og på egen hånd.

Du vil arbejde i en skiskole, hvor du vil blive en del af et større team. Dine kollegaer vil typisk have tysk, engelsk eller skandinavisk sprogstamme. 

Du skal være indstillet på at omgås mennesker hele tiden. Derfor ser vi det nødvendigt at du værdsætter at være i konstant kontakt med gæster. Du kan tage ansvar for dig selv og andre. Du vil i en gruppeundervisning kunne få ansvaret for op til 12 børn, hvis forældre ligger ansvaret for deres børn i dine hænder.

 

 

Praktiske informationer

Uniform

Til uddannelsen forventes det at du selv har skitøj, hjelm og skiudstyr.  Når du arbejder i skiskolen vil du få udleveret arbejdsuniform, men skal ligeledes selv have skiudstyr til at udføre arbejdet. 

Transport til og fra Alperne:

Vi sørger for at du og din bagage bliver transporteret til Hotel Pinzgauerhof, Zell am See. Efter endt uddannelse vil vi være behjælpelig med at oprette forbindelse til din arbejdsgiver. Her skal i sammen aftale, hvordan du nemmest kommer frem til destinationen. Det er dit eget ansvar, men vi står naturligvis klar med en hjælpende hånd

Bolig:

Arbejdsgiveren vil stille en bolig til rådighed, så længe ansættelsen gør sig gældende. Du vil ikke kunne forvente dig at få eget værelse eller bolig. Du vil sammen med dine kollegaer kunne forvente at blive indlogeret under nogle primitive rammer.

Konkurrencedygtig løn:

Hvis du forventer at tjene mange penge, som skilærer, bliver du skuffet. Hos SkiGroup får du en fast grundløn, som kan dække løbende udgifter, så som mad og diverse fornødenheder

Løn

Du vil blive lønnet efter de Østrigske regler og lovgivning. Alle skilærer vil som oftest være timelønnet. Du skal ikke forvente dig nogen høj indkomst, men du vil sagtens kunne dække de omkostninger du skulle have i forbindelse med mad og diverse fornødenheder. Jobbet som skilærer er for dig, som værdsætter personlig udvikling og en oplevelse i særklasse fremfor lønnen.

Ferie:

Skal ske efter aftale med arbejdsgiveren.

 

 

Destinationer:

Som skilærer har du igennem SkiGroup muligheden for ansættelse på følgende rejsemål:

  • Wagrain

  • Maria Alm

  • Lofer

  • St. Johann

  • Schladming

  • Tauplitz

  • Zell am SeeSaalbach

Sæson (højsæson):

Der findes højtbelastede perioder i sæsonen såsom nytårsugen, uge 7-9 og påskeugen. Har du tidligere taget en skilæreruddannelse og savner omgivelserne i alperne? Men du kan ikke tage af sted en hel sæson, så søger vi skilærer til ovennævnte perioder.

Skiløb:

Du skal kunne praktisere parallel ski og kunne carve i pisten. Derudover er der ingen begrænsning for hvor mange uger du skal have stået på ski forinden.

Har du lyst til at søge jobbet som Skiguide læs jobopslaget her og søg.

 

Det hurtige overblik

Nationaliteter: Dansk og svensk

Lønforhold: Mdr løn + provision

Arbejdssted: Østrig

Jobstart: December

Uddannelsesniveau: SG Academy

Kick-off: November

Uddannelsespris: 17.995 DKK.

Dual uddannelse (skilærer og snowboard) 24.995 DKK.  

Betalingsfrist: Senest start december

Ansøgningsstart sæson 18/19: 1. april 2018

Ansøgningsfrist sæson 18/19: 1. oktober 2018 

 

 

 

 

 

 

Rikke - skilærer i St. Johann

"Mit ophold blev forlænget og efter 5 mdr. i Østrig kan jeg nu sige, at jeg oplevede et helt unikt fællesskab med de andre skilærere, fik lov at stå op til den smukkeste arbejdsplads hver dag, er blevet meget bedre til tysk, har mødt så mange spændende mennesker og ikke mindst stået en masse på ski!

For mig var min sæson i alperne alt jeg drømte om – og mere til."