Guide forløbet

 

Åbner for ansøgning:

Vi åbner op for modtagelse af ansøgninger den 1. april 2018 til sæsonen 18/19. der er rigtig mange om buddet til de begrænsede stillinger vi tilbyder. For at borbedre dine chancer anbefaler vi, at du sender os en spændende g gennemarbejdet ansøgning.

Samtale:

Efter du har fanget vores interesse igennem en personlig og gennemarbejdet ansøgning, bliver du kaldt til første samtale i Ringkøbing, København, Sverige eller via Skype. Samtalerne vil blive afholdt i Maj, juni og August. Samtalens mål er, at danne et billede af dine kvalifikationer samt, hvorfor du gerne vil arbejde for SkiGroup.

 

Professionel uddannelse og team sammensætning

Du er som guide SkiGroups ansigt udadtil og møder vores gæster personligt under deres ferie. Vi går utrolig meget op i at vores guider føler sig sikre i jobbet og, at de er klædt godt på til at varetage et job i Alperne. Derfor vil der blive afholdt 2 uddannelser, som skal være med til at forberede dig på din arbejdsplads i Alperne.

Alle guider, børneguider og ledere deltager i de 2 uddannelsesforløb. Derudover deltager alle lederne i et leder kursus, som du kan læse mere om længere nede på denne side. 

 

Guideseminar:

Her vil der blive afholdt 4 intense dage i september måned. Som ansøger skal du kende din arbejdsgiver, og som arbejdsgiver vil vi også kende vores ansøger. I løbet af seminaret vil du og dine kollegaer blive stillet for praktiske opgaver, både i grupper og individuelt. Vi vil gå i dybden, med hvad det indebærer at være guide ved SkiGroup. Efter seminaret har du mulighed for at ønske destination, komme med input til teamsammensætning samt endelig at sige ja/nej til jobbet.

I ugen efter seminariet sammensætter vi teams.

 

SG Academy – guideskole:

Denne uddannelse vil vare i minimum 16 dage i Østrig. Dette uddannelsesforløb vil ligge i slutningen af november og frem i december.

Vi har mange års erfaring i at uddanne branchens bedste skiguider, og arbejder hårdt for at kunne tilbyde en professionel uddannelse.

Uddannelsen forbereder dig på arbejdet som skiguide. Vi ruster dig til sæsonens opgaver igennem en seriøs og branchebestemt uddannelse. Undervisningen varierer imellem teori og praktiske opgaver både individuelt og i teams. Du vil få indblik i hvordan vi skaber de bedste oplevelser for vores gæster.

 

Sammen med dine 75 kollegaer skal I gennemgå blandt andet:

-        Præsentationsteknik

-        Velkomstmøde

-        Transfer – teknik

-        Mikrofonteknik

-        Arbejdet i lufthavnen

-        Servicekoncept

-        Utilfredse gæster og reklamationer

-        Uheld og forsikringer

-        Førstehjælp

-        Konflikthåndtering

-        Guide på pisten

-        Arrangementer

-        Salg og service

 

 

Efter gennemført uddannelse vil du have et stabilt kendskab til dine arbejdsopgaver. Du vil være klar til at møde vores gæster og være forberedt på mange af de situationer du bliver stillet overfor i løbet af vinteren

 

Opstart på destinationen:

Så snart SG Academy er gennemført rejser alle guider ud på deres respektive destinationer. Herfra er der 10 dage til at komme på plads, få et indgående destinationskendskab, afprøve arrangementer og lære alle ny samarbejdspartnere at kende. 

Herefter er vi klar til at tage imod de første gæster, levere den gode skioplevelse som kendetegner SkiGroup og en god sæson venter forude. 

Ekstra kursus til lederne

At være leder på et SkiGroup rejsemål er lig med stort ansvar. Uanset destination eller ledelsesfunktion vil man skulle løse komplekse problemstillinger. Som leder har man ansvar for at hele destinationen fungerer godt. Det at være leder på et af SkiGroups rejsemål giver muligheden for at sætte præg på sæsonen og et rejsemål. Vores ledere har et netværk i ryggen, som står til rådighed i form af vejledning og rådgivning. Vi ansætter ledere ud fra den forudsætning, at vi har tillid, til at man tager ejerskab og ansvar for rejsemålet og kan løfte resultater igennem SkiGroups værdier, mission og vision.

Har du fået stillingen som leder i Alperne, skal du deltage i et lederuddannelsesforløb i november måned. Forløbet vil foregå i Ringkøbing, hvor der overnattes med de andre destinationsledere. Du vil som leder blive undervist af vores eksterne partner Gitte Borring som er erhvervspsykolog. Igennem mange år, som konsulent hos SkiGroup, kender Gitte de opgaver som venter. Hun har en unik evne til at sætte ledelsesteori i relation til praktikken.

Foruden den teoretiske del, vil vores kommende ledere blive klædt på til de branchebestemte opgaver som venter. Dette igennem undervisning inden sæsonstart i december. Uddannelsen forløber sig over 7 måneder og består af 20 undervisnings dage, 5 moduler, en personlighedstest med personlig tilbagemelding samt mulighed for personlig coaching gennem de 7 måneder.

 

I løbet af uddannelsesforløbet vil du gennemgå følgende temaer:

Ledelse generel: 

Personlighedsprofil, Garuda.
Situationsbestemt ledelse
Krisehåndtering og beredskabsplan
Motivation
Konflikthåndtering
Mægling
Mødeledelse
Kommunikation

Branchebestemt:
Oplevelsesteori
Servicekoncept
Regnskabsundervisning
Bookingsystem
Ankomst/afrejse planlægning
Personalefordeling
Ugeprogrammer

 

Vi ligger stor vægt på at skabe et trygt og socialt forum omkring vores lederteam. At hjælpe hinanden på tværs af arbejdsopgaver og destinationer er nøglen til succes. Vi ser frem til at forberede og udvikle vores ledere.