Om jobbet

Som hotelpersonale hos STG Hotels vil du blive en del af et serviceteam, som har til opgave at sikre en skiferie i særklasse. Du vil blive en del af STG Hotels, der varetager vores hoteller i Østrig, og ansat på et af vores 10 egne hoteller. Som en del af STG Hotels, tilbyder vi en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør STG Hotels til det bedste valg. Vi har et internationalt miljø, og du vil derfor blive en del af et sammenhold og fællesskab mellem mange forskellige nationaliteter. Du skal derfor være parat til at møde kollegaer med tysk eller engelsk som anvendt sprog.

Der vil være faste arbejdstider som planlægges af den hotel- eller restaurantansvarlige. En arbejdsuge vil oftest være på 40-48 timer, med 1-2 fridage, og kan indeholde morgen-, middags- samt aftenvagter afhængig af stilling, men der vil altid være tid til at nyde den friske bjergluft ved siden af arbejdet. 

Du vil i dit virke som hotelpersonale skulle være forberedt på, et til tider stresset arbejdsmiljø, omgivet af mange gæster, som forventer den bedste service. Du skal derfor kunne holde hovedet koldt, bevare overblikket og ikke spare på din smil.

Da vi lægger stor vægt på hele tiden at udvikle os, og give vores gæster den bedste service, vil teamets indsats løbende blive målt på tilfredsheden af vores service. 

Praktiske informationer

Sprog:

Ved STG Hotels har vi et internationalt miljø. Vi har ansatte med forskellige nationaliteter. Du skal derfor være parat til at møde kollegaer med tysk eller engelsk som anvendt sprog

Transport til og fra alperne:

STG Hotels vil sørge for transport af dig og din bagage til din destination i forbindelse med sæsonstart og afslutning.

Bolig:

STG Hotels vil sørge for en bolig til imens du arbejder for selskabet i Alperne. Du skal som hotelpersonale forberede dig på, at du skal dele værelse med en eller flere af dine kollegaer. 

Konkurrencedygtig løn:

Hvis du forventer at tjene mange penge, som hotelpersonale, bliver du skuffet. Jobbet er for dig, som værdsætter personlig udvikling og en oplevelse i særklasse. Hos STG Hotels får du en fast grundløn, som kan dække løbende udgifter, så som mad og diverse fornødenheder

Forsikring:

STG Hotels vil sørge for en udvidet sygeforsikring til dig imens du arbejder hos os.

En arbejdsplads med muligheder

Serveringspersonale/Tjener

 

Som tjener hos STG Hotels vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. I mødet med gæsten spiller du en meget central rolle. Din arbejdsuge vil oftest være på 40-48 timer og med 1-2 fridage. Vi ligger vægt på, at du kommer til at indgå i et team hvor sammenhold og team-spirit er i fokus. Arbejdstimerne vil primært ligge om morgenen og om aftenen. Du skal være parat til at møde kollegaer med tysk eller engelsk som anvendt sprog.

Arbejdsområder:

Salg og service

Betjening i restauranten og i baren 

Anrette morgenmaden

Rengøring og oprydning efter gæsterne

Kok og Køkkenhjælp

 

STG Hotels har brug for engageret medarbejdere til vores 10 egne hoteller i Østrig. Du vil indgå i et internationalt team af kokke, der står for at forberede maden til 100-400 gæster. Du vil i tæt samarbejde med vores køkkenchefer blive klædt på til jobbet. I løbet af jobbet har du gode muligheder for at udvikle dig. Vi er desuden interesseret til at forlænge samarbejdet til en permanent aftale efter vintersæsonen, hvis det ønskes af begge parter. 

Arbejdsområder: 

Tilberedning af måltider

Oprydning 

Opvask 

 

 

Receptionist

 

Som receptionist hos vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. I planlægningen og mødet med gæsten spiller du en central rolle. Du bliver en synlig og central del af hotellet. Vores receptioner er bemandet dagligt, og er beredt på at hjælpe gæsten i alle henseender. I jobbet vil du få en udfordrende hverdag, som stiller store krav til dine organisatoriske evner, koordinering og til dine administrative evner.

Arbejdsområder:

Ind- og udchecking af gæster

Afregning af værelser

Pasning af telefonen

Indtastninger af bookinger 

Stå til rådighed for spørgsmål fra gæsterne 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Nationaliteter: Dansk / Svensk 

Åbner for ansøgning: 1. april 2018

Ansøgningsfrist: Oktober 2018

Lønforhold: Fastløn efter overenskomst

Arbejdssted: Østrig

Jobstart: Medio december

Uddannelsesstart: Primo december

Uddannelsesniveau: SG Academy - Hotelpersonaleuddannelse

Uddannelsespris: kr. 4.995

Kickoff: November 2018

 

 

Nationaliteter: Dansk / Svensk

Åbner for ansøgning: 1. april 2018 

Ansøgningsfrist: 01. nov. 2018

Lønforhold: Fast løn efter overenskomst

Arbejdssted: Østrig

Jobstart: Primo december

 

 

Nationaliteter: Dansk/svensk

Åbner for ansøgning: 1. april 2018 

Ansøgningsfrist: 01. November 2018

Lønforhold: Fast løn efter overenskomst

Arbejdssted: Østrig

Jobstart: Primo december

 

 

 

Har du lyst til at søge jobbet som Skiguide læs jobopslaget her og søg.