Hotelpersonale | Arbejdspladsen tættest på liften

Kunne du tænke dig at være med til at skabe en uforglemmelig skiferie for flere tusinde mennesker om året, i et internationalt miljø hvor høj service og gæstetilfredshed bliver vægtet højt? Være en naturlig del af gæsternes hverdag i Østrig, og have en mulighed for at nyde sneen og Alperne i din fritid? Arbejde i teams, dyrke et godt kollegaskab, og have en oplevelse for livet, så er dét at være hotelpersonale på et STG hotel helt sikkert noget for dig.

 

Som medarbejder hos STG Hotels vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. STG Hotels beskæftiger mere end 150 medarbejdere i Alperne. Ved STG Hotels har vi et internationalt miljø, og vi har ansatte med forskellige nationaliteter. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør STG Hotels til det bedste valg.

Som hotelpersonale er du på i arbejdstimerne, men har altså mulighed for at få en masse timer på bjerget i din fritid. Du vil som udgangspunkt blive indkvarteret på et personaleværelse på det hotel, du skal arbejde på. Hvis du vil vide mere om hverdagen og arbejdsopgaverne som hotelpersonale på et STG Hotel kan du læse meget mere om dette her

Forløbet | Fra første samtale til første arbejdsdag

STG Hotels søger de mest engagerede medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er omdrejningspunktet. Som medarbejder hos STG Hotels vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. 

Har du den rette profil, og føler vi, at du passer ind i Skigroup familien, tilbyder vi dig uddannelse på vores SG Academy med fokus på jobbet som hotelpersonale.

Læs mere om forløbet helt fra første samtale til den dag du står nede på hotellet og er helt klar til at give vores gæster den bedste service her 

Service- og tjenerpersonale

Vi søger hvert år servicepersonale til vores østrigske hoteller i Østrig. Som service- og tjenerpersonale kommer du til at indgå i et team, hvor team-spirit er sat i fokus.

Vi søger glade og serviceminded medarbejdere, hvor tyskkendskab bestemt er en fordel. Hvis du har erfaring med service i forvejen og bare elsker et arbejde hvor du indgår i teams der alle arbejder seriøst og målrettet kan det være service- eller tjenerpersonale er noget lige for dig. Du kan desuden læse meget mere om jobbet som service- og tjenerpersonale her

Receptionist | Skal du være den smilende velkomst?

Vi søger hvert år smilende og åbensindede personer til vores stillinger som receptionist rundt på vores hotelkæder i Østrig. Jobbet indeholder vidt forskellige arbejdsopgaver, så elsker du at have en masse bolde i luften er dette job lige noget for dig. Som receptionist for du en central og synlig stilling på hotellet, og skal hele tiden være klart til at hjælpe gæsten i alle henseender. Jobbet kræver et godt kendskab til det tyske sprog og en god forståelse for IT. 

Så søger du en stilling hvor du vil blive husket af næsten alle gæster og have en central rolle på et af vores hoteller, kan du læse meget mere om stillingen her

Kok og køkkenhjælper

Vi søger også køkkenpersonale til vores hotellet hvert år. Stillingerne i køkkenet spænder over køkken hjælper og kok. Hvis du ikke er kokkeuddannet og blot elsker arbejdet i køkkenet, kan det være at køkkenhjælper er stillingen for dig. Her kræver jobbet ikke nogen uddannelse, men blot at du tidligere har hjulpet til i et køkken. 

Hvis du søger stillingen som kok kræver det dog, at du har en kokkeuddannelse eller har erhversmæssig erfaring inden for et køkken. Jobbet byder på tæt samarbejde med køkkenchefen, hvilket giver dig store muligheder for at udvikle dig betydeligt efter en sæson i køkkenet. 

Så kunne du godt tænke dig at blive en del af et vores professionelle kokketeams, så kan du læse meget mere om stillingen og ansøgningen her.

Skigroups egne hoteller | Disse hoteller kan blive din arbejdsplads

På disse billeder kan du se nogle af de hoteller som du kan komme til at arbejde på. Alle hoteller bliver drevet af SkiGroups eget personale og du kan se meget mere om hotellerne, ved at klikke på billederne eller her